104 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bladpeterseliebotercitroendillegroentekerstomaatknoflookkruidenlente-uimuntolieolijfoliepeperrode uitomaatvruchtensapwaterzeezoutzout
zout en peperzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

Gevulde komkommer

Ingrediënten:
citroensap, eidooier, garnalen, gevulde olijven, knoflook, komkommer, roquefort, slagroom, tabasco, tartaar, ui, verse dille, verse peterselie, witte peper, wodka, zout en zwarte peper

Keuken:
Europees
Soort:
vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:

Gevulde komkommers

Ingrediënten:
boter, bouquet garni, broodkruim, citroensap, droge witte wijn, ham, komkommer, paddestoelen, peper, suiker, tomaat, ui, verse peterselie, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit David Japy, Jane Teasdale en Delphine de Montalier - Rauw

Recept uit Rauw:

Taboule van gekiemde zaden

Ingrediënten:
bloemkool, citroensap, couscous, gekiemde zaden, komkommer, koolzaadolie, lente ui, munt, notenolie en peterselie

Soort:
salade / couscous/bulgur/quinoa / vegetarisch
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Lunch / bijgerecht / avondmaal uit Veg!:

Snelle couscous-salade met paprika en feta

Ingrediënten:
bladpeterselie, citroensap, couscous, feta, gegrilde paprika, komkommer, rode ui, zeezout en zwarte peper

Soort:
salade / couscous/bulgur/quinoa / vegetarisch
Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / drinken / aperitief uit Het kookboek van Tip Culinair:

Crudités

Ingrediënten:
bieslook, bleekselderij, broccoli, citroensap, danish blue, hüttenkäse, knoflook, komkommer, peterselie, rode paprika, sjalot, venkelknol, witlof, wortel en zure room

Een recept uit P. Tryde en Sam & Sam Clark - Moro

Picknick / diner / lunch / buffet / voorgerecht / lunchgerecht uit Moro:

Fattoush

Ingrediënten:
bleekselderij, bloemkool, citroensap, extra vergine olijfolie, kerstomaat, knoflookteen, komkommer, lente-ui, pita, radijs, sumak, verse bladpeterselie, verse koriander, verse munt, za'atar, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans / Libanees
Soort:
salade / brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Sla met sperziebonen en rode biet

Ingrediënten:
citroensap, dijonmosterd, emmentaler, groene paprika, knoflook, komkommer, olijfolie, peper, bladpeterselie, rode biet, sjalot, sla, sperziebonen en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:

Tabouleh in vier seizoenen - zomer

Ingrediënten:
bosui, bulgur, citroensap, extra vergine olijfolie, kaneel, kerstomaat, knoflook, komkommer, verse bladpeterselie en verse munt

Keuken:
Mediterraans
Soort:
salade / couscous/bulgur/quinoa / vegetarisch
Een recept uit Sarit Packer en Itamar Srulovich - Honey & co

Recept uit Honey & co:

Groene voorjaarstabouleh

Ingrediënten:
bosui, bulgur, citroensap, libanese komkommer, munt, olijfolie, peterselie en zout

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Sara Lewis - Het Hummus kookboek

Diner / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het Hummus kookboek:

Gepofte zoete aardappel met hummus

Ingrediënten:
citroensap, gele paprika, hummus, komkommer, olijfolie, peterselie, rode ui, tomaat en zoete aardappel

Soort:
groenten, aardappels en peulvruchten
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Ontbijt / diner / lunch / bijgerecht uit De Joodse keuken:

Oezbeekse gemengde salade

Ingrediënten:
bindsla, bladpeterselie, citroensap, groene paprika, komkommer, kropsla, lente-ui, peper, radijs, rode ui, tomaten en zout

Keuken:
Sefardisch / Joods / Oezbeeks
Soort:
salade
Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas:

Tabouleh - Bulgur-salade

Ingrediënten:
bulgur, citroensap, groene paprika, komkommer, kropsla, munt, olijfolie, peterselie, tomaat, ui en zout

Keuken:
Midden-Oosten / midden-oosten
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Ontbijt / diner / lunch / bijgerecht uit De Joodse keuken:

Gemengde Israëlische salade

Ingrediënten:
bindsla, bladpeterselie, citroensap, extra vergine olijfolie, groene paprika, komkommer, kropsla, lente-ui, peper, radijs, rode ui, tomaten en zout

Keuken:
Israëlisch / Sefardisch / Joods
Soort:
salade
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Picknick / diner / buffet / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:

Simpele gazpacho - gazpacho simplice

Ingrediënten:
citroensap, ijsblokjes, komkommer, lente-ui, olijfolie, peper, tomaat, verse basilicum, verse bladpeterselie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit S. Wheeler, T. Glanville en Sam & Sam Clark - Casa Moro

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Casa Moro:

Turkse gehakte salade

Ingrediënten:
boter, citroensap, extra vergine olijfolie, griekse yoghurt, groene paprika, kerstomaat, kirmizi biber, knoflook, komkommer, melk, platbrood, rode paprika, rode ui, verse bladpeterselie, verse koriander, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Turks
Soort:
salade / groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Haal meer recepten op...