Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Italiaanse kalfslever
- Ingrediënten:
- boter, citroensap, ham, kalfslever, marsala, meel, peper, peterselie, salie, vermout, water en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- kalfsvlees / bouillon / orgaanvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroen, eidooier, kalfsvlees, knoflook, kruiden, kruidnagel, laurier, olie, olijfolie, peper, plantaardige olie, prei, salie, sjalot, suiker, tonijn, ui, vet, vlees, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Recept uit de snelle keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht uit Moro:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Recept uit Eten in Italie:
Recept uit Melk & dadels:
Lunch uit Het complete keto-dieet kookboek:
Snack of tussendoortje uit Koude keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Traktatie uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept van Wat Aten Zij?: