Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Knoflook kippendijen met citroen-ansjovissaus
- Ingrediënten:
- ansjovisfilets, chilivlokken, citroen, extra vergine olijfolie, peterselie, kappers, knoflook, peper en zeezout
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, citroenrasp, citroensap, citroenschil, droge witte wijn, ei, extra vierge olijfolie, koriander, laurier, munt, olijfolie, tijm, tomaat, ui, water, witte wijn, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Jeruzalem:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Home made:
Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Jeruzalem:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Pasta:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van Food & Friends:
Diner / lunch / voorgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:
Lunch / bijgerecht uit Home made:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit Plenty:
Recept uit Heel veel veg!:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Gezond genieten met Sonja:
Recept uit De worst story:
Bijgerecht uit Casa Moro:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit AH eetboekenreeks 2 - Pasta:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Jeruzalem:
Recept van Lovemyfood.nl: