Diner / bijgerecht uit Mijn Franse keuken:
Peterselie-aardappeltjes
- Ingrediënten:
- boter, citroenrasp, krulpeterselie, nieuwe aardappel, peper en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- aardappelgerecht / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, citroenrasp, citroensap, citroenschil, dille, ei, knoflook, koriander, laurier, munt, olijfolie, rode ui, sjalot, tijm, tomaat, ui, water, witte wijn, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht uit Mijn Franse keuken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Home made:
Picknick / diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Plenty more:
Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Jeruzalem:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Pasta:
Recept van Food & Friends:
Lunch / bijgerecht uit Home made:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Recept uit Gemüse! :
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit Plenty:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Recept uit Heel veel veg!:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Bijgerecht uit Casa Moro:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Picknick / diner / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Recept uit Heerlijke gerechten om te delen:
Diner / lunch / voorgerecht uit Jeruzalem:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 6 - Roerbakken:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Jeruzalem:
Diner / voorgerecht uit BioBudget:
Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Plenty more: