111 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: basilicumbladpeterseliebleekselderijboterdragondroge witte wijneilaurierlaurierbladmelkolieolijfolierode wijnrozemarijnrunderbouillonsjalottijmtomaatuiwitte wijnwortelzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:

Schenkel van jong rund met peterselie

Ingrediënten:
bladpeterselie, bloem, citroen, droge witte wijn, knoflook, limoen, olie, peper, prei, rozemarijn, runderschenkel, tomaat, ui, wortel en zeezout

Keuken:
Hollands
Soort:
vlees
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Boeuf au pistou - Runderstoofpot met kruiden, kaas en knoflook

Ingrediënten:
basilicum, bloem, boter, fond, gedroogde basilicum, kalfsbotten, knoflook, lardons, laurier, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, peper, pepersaus, peterselie, runderbouillon, rundvlees, stoofvocht, tabasco, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, varkenszwoerd, volle jonge rode wijn en zout

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / rundvlees
Een recept uit Anne Wilson - Spaans koken

Diner / hoofdgerecht uit Spaans koken:

Sardientjes met tomatensaus

Ingrediënten:
basilicum, bliktomaten, bloem, knoflook, olijfolie, peper, peterselie, sardines, tomatenpuree en witte wijn

Keuken:
Spaans
Een recept uit  - Deutsche Küche

Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:

Kalbsrahmgulasch - Kalfsroomgoulash

Ingrediënten:
bloem, citroenrasp, kalfsfond, kalfsschouder, karwijzaad, knoflook, paprikapoeder edelsusz, peper, peterselie, rode paprika, slagroom, tomatenpuree, varkensreuzel, witte ui, witte wijnazijn en zout

Keuken:
Duits
Soort:
stoofgerecht / kalfsvlees
Een recept uit Sonja Bakker - Gezond genieten met Sonja

Diner / hoofdgerecht uit Gezond genieten met Sonja:

Goulash met rijst

Ingrediënten:
bak en braad, bloem, bouillon, goulashkruiden, knoflook, magere runderpoulet, paprikapoeder, peper, peterselie, rijst, rode paprika, tomatenpuree, ui, witte wijn en zout

Keuken:
Hongaars
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Eckart Witzigmann - Kochen für zwei

Recept uit Kochen für zwei:

Marinade voor hazenrug

Ingrediënten:
afsnijsel van haas, bleekselderij, bloem, citroensap, cognac, jeneverbessen, knoflook, kruidnagel, laurier, olijfolie, peper, peterselie, plantaardige olie, port, pruimedanten, rode wijn, sjalot, tijm, tomatenpuree, wortel, zout en zwarte peperkorrels

Soort:
marinade
Een recept uit  - Blue band kookboek pasta en rijst

Diner / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:

Lasagne alla Bolognese

Ingrediënten:
bacon, bleekselderij, bloem, bouillon, champignons, droge witte wijn, knoflook, lasagnevellen, mager gehakt, margarine, melk, parmezaanse kaas, peper, peterselie, room, tomatenpuree, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / ovenschotel
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Roerei in een pasteitje met tomatensaus

Ingrediënten:
bladerdeegpasteitjes, bloem, citroen, eieren, gekookte ham, knoflook, melk, paprikapoeder, peper, peterselie, rode paprika, room, sherry, sjalotje, tomatenpuree, vetstof, vleesbouillon, worcestersaus en zout

Soort:
eieren, kaas en zuivel
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Wild zwijn en varkensvlees met gemberwijn en perzik

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, champignons, everzwijn, gemberwijn, knoflook, kruidnagel, laurier, maïzena, olijfolie, peper, perzik uit blik, peterselie, rode wijnazijn, rozemarijn, runderbouillon, runderbouillonblokje, salie, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, varkensschouder en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Wild zwijn en varkensvlees met madeira en bacon

Ingrediënten:
bacon, bleekselderij, bloem, champignons, everzwijn, knoflook, kruidnagel, laurier, madeira, maïzena, olijfolie, peper, peterselie, rode wijnazijn, rozemarijn, runderbouillon, runderbouillonblokje, salie, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, varkensschouder en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees
Een recept uit Eckart Witzigmann - Kochen für zwei

Diner / hoofdgerecht uit Kochen für zwei:

Hummer mit Steinpilzen / Kreeft met eekhoorntjesbrood

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, champagneazijn, citroensap, cocktailtomaten, cognac, dragon, eekhoorntjesbrood, knoflook, kreeft, olijfolie, paddenstoelen, peper, peterselie, schorseneren, sjalot, tomatenpuree, visfond, witte wijn, witte wijnazijn, wortel en zeezout

Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Anthony Bourdain - Les Halles kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:

Gesmoorde kalfsschenkel

Ingrediënten:
balsamicoazijn, bloem, boter, bouquet garni, citroenschil, kalfsschenkel, kalfspoot, knoflook, olijfolie, peper, bladpeterselie, tomatenpuree, ui, witte wijn, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
vlees
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Wild zwijn en varkensvlees met rum en sinaasappel

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, champignons, everzwijn, knoflook, kruidnagel, laurier, maïzena, olijfolie, peper, peterselie, rode rioja, rode wijnazijn, rozemarijn, rum, runderbouillon, runderbouillonblokje, salie, sinaasappelsap, sinaasappelschil, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, varkensschouder en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Wild zwijn en varkensvlees met pruimen

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, champignons, everzwijn, ingemaakte walnoten, knoflook, kruidnagel, laurier, maïzena, olijfolie, peper, peterselie, pruimen uit blik, rode wijnazijn, rozemarijn, runderbouillon, runderbouillonblokje, salie, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, varkensschouder en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees
Haal meer recepten op...