Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Riz duxelles - Rijst met champignons en boter
- Ingrediënten:
- boter, champignons, lente-ui, olie, peper, peterselie, riz à la vapeur, sjalot en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bleekselderij, bloem, citroensap, crème fraîche, droge witte wijn, ei, groentebouillon, kastanjechampignons, knoflook, olie, parmezaanse kaas, peper, runderbouillon, sjalot, slagroom, tijm, tomatenpuree, ui, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept van Betty's Kitchen:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Ontbijt / brunch / lunch / avondmaal uit A propos bistro:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 1 groente in de hoofdrol:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het grote vegetarische kookboek:
Recept van Jeroen en Wendy's lekkernijenblog:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Mixen mengen malen:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken: