Recept uit Eten in Italie:
Kalfsvlees met parmaham op milanese wijze
- Ingrediënten:
- bloem, boter, bouillon, citroensap, kalfsvlees, parmaham, peper, peterselie, speck en zout
- Keuken:
- Italiaans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroen, dragon, droge witte wijn, kalfsfond, kalfskotelet, kippenbouillon, kippenfond, knoflook, kruiden, laurier, olijfolie, peper, prei, provençaalse kruiden, runderbouillon, sjalot, tijm, ui, vlees, water, wortel, zout, zout en peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Eten in Italie:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Melk & dadels:
Lunch uit Het complete keto-dieet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Snack of tussendoortje uit Koude keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Recept uit de snelle keuken:
Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Het Hummus kookboek:
Traktatie uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Bartje Boemboe: