Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Nieren met witte wijn en rijst
- Ingrediënten:
- boter, kalfsnier, knoflook, kortkorrelige rijst, olijfolie, paneermeel, ui, verse peterselie, witte wijn en zout
- Keuken:
- Spaans
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bleekselderij, bloem, citroen, citroensap, dragon, ei, kippenbouillon, knoflook, laurier, laurierblad, melk, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, prei, sjalot, slagroom, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair: