Recept uit De Joodse keuken:
Kreplach - pasta gevuld met gekookt rund- of kippenvlees
- Ingrediënten:
- ei, kippenvlees, gekookt rundvlees, kruiden, olie, pastadeeg, peper, peterselie, ui en zout
- Keuken:
- Asjkenazisch / Joods
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | boter, brood, fruit, groente, kip, knoflook, kruiden, melk, noten, olie, olijfolie, paprika, peper, rijst, rundvlees, specerijen, suiker, ui, vis, vlees, water, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Recept uit De Dikke van Dam:
Brunch / diner / buffet / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Recept uit De Dikke van Dam:
Recept uit Solo Food:
Buffet uit Koude keuken:
Diner / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Diner / voorgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Delicious. Het kookboek!:
Recept uit de snelle keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Avondmaal uit Proef! Oranjebloesem:
Recept van Oh My Dish:
Diner / fondue / gourmet/steengrill/fondue / hoofdgerecht uit Het groot fondue boek: