Recept uit De Joodse keuken:
Kreplach - pasta gevuld met gekookt rund- of kippenvlees
- Ingrediënten:
- ei, kippenvlees, gekookt rundvlees, kruiden, olie, pastadeeg, peper, peterselie, ui en zout
- Keuken:
- Asjkenazisch / Joods
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | avocado, boter, brood, fruit, groente, kip, knoflook, kruiden, melk, noten, olie, olijfolie, paprika, peper, rijst, rundvlees, specerijen, suiker, ui, vis, vlees, water, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Brunch / diner / buffet / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Buffet uit Koude keuken:
Diner / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Diner / voorgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Recept van Oh My Dish:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit De Dikke van Dam:
Recept uit De Dikke van Dam:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Recept uit Solo Food:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Delicious. Het kookboek!:
Recept uit de snelle keuken:
Diner / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Avondmaal uit Proef! Oranjebloesem:
Diner / fondue / gourmet/steengrill/fondue / hoofdgerecht uit Het groot fondue boek: