42 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bieslookbloemdragoneifruitgroentebouillonkaaskaneelkastanjechampignonsknoflookkruidenmelkolieolijfoliepeperroomsjalotspecerijentijmvleeszoutzuivel
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Vermicelliomelet

Ingrediënten:
basilicum, boter, ei, rode paprika uit pot, knoflook, olijfolie, panna da cucina, parmezaanse kaas, peterselie, room, rucola, ui, vermicelli, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Heston Blumenthal - Heston Blumenthal thuis

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Heston Blumenthal thuis:

Speltrisotto met paddenstoelen

Ingrediënten:
bladpeterselie, boter, champignon, dragon, gepelde spelt, groentebouillon, knoflook, mascarpone, parmezaanse kaas, shiitake, sjalot en slagroom

Soort:
pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur / vegetarisch
Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Diner / voorgerecht uit Vegeterranean:

Ravioli sud tirolesi

Ingrediënten:
aardappel, bladpeterselie, boter, champignon, durum tarwemeel, ei, extra vergine olijfolie, grano duro meel, groentebouillon, jeneverbes, knoflook, maïzena, nootmuskaat, parmezaanse kaas, porcini, room, sjalot en spinazie

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:

Risotto met bacon, courgettes en paprika

Ingrediënten:
babycourgette, bacon, boter, bouillon, champignon, droge sherry, groene paprika, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, risottorijst, rode paprika, room, ui, verse peterselie, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / risotto
Een recept uit Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Groot handboek vegetarisch koken

Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:

Aardappelgratin met paprika

Ingrediënten:
basilicum, boter, groene peper, knoflook, melk, olie, parmezaanse kaas, peterselie, rode chilipeper, rode paprika, room, tomatensap, ui en vastkokende aardappel

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / aardappelgerecht / vegetarisch
Een recept uit  - Oma's receptenboek

Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:

Gesmoord rundvlees

Ingrediënten:
bier, blanke jus, bonenkruid, boter, cassonade, charolais, kaas, kalfsbeentje, kaneel, knoflook, kruidenbuiltje, kruidnagel, laurier, majoraan, peper, peterselie, room, schouderham, selderij, tijm, tomatenpuree, tomatensaus, ui, vetspek, wortel en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:

Gegratineerde peterselieroomsoep

Ingrediënten:
boter, groentebouillon, halfvolle room, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, sjalot, slagroom, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Marie-Jose Maasen - Ons bakboek

Recept uit Ons bakboek:

Soesjes met pikante vulling

Ingrediënten:
avocado's, bieslook, boter, citroensap, dragon, ei, eierdooiers, kaas, knoflook, krulpeterselie, peper, platte kaas, room, sjalotten, soezendeeg, witte saus en zout

Een recept uit Samin Nosrat - Zout, vet, zuur, hitte

Diner / hoofdgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:

Vis en zeebanket: Romige pasta alle vongole

Ingrediënten:
boter, chilivlokken, citroen, droge witte wijn, extra vierge-olijfolie, knoflook, linguine, parmezaanse kaas, peterselie, room, spaghetti, tapijtschelpen, ui, venusschelp en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Sergio Herman - Sergio's smaakmakers

Lunch / bijgerecht / lunchgerecht uit Sergio's smaakmakers:

Italiaanse linzensalade

Ingrediënten:
arbequina olijfolie, artisjok, basilicum, beurre noisette, burrata, cabernet sauvignon-azijn, citroen, hazelnoot, ijsbergsla, krielaardappelen, oranje linzen, parmezaanse kaas, peterselie, room, rucola, sjalot, tomaat en zwarte linzen

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade
Een recept uit Sergio Herman - Sergio's smaakmakers

Diner / hoofdgerecht uit Sergio's smaakmakers:

Moules à l'escargot

Ingrediënten:
bieslook, bieslookbloemen, boter, bronzen venkel, broodkruim, citroen, dille, knoflook, mossel, natuurazijn, noilly prat, parmezaanse kaas, peterselie, room, roomse kervel, selderij, sjalot, tijm, ui en witte wijn

Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Claudia Bruckmann, Teubner en Dorothee Godert - Groot handboek koken

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Groot handboek koken:

Canneloni

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, champignons, durum-tarwemeel, ei, eidooier, knoflook, olie, paprikapoeder, parmezaanse kaas, peper, peterselie, room, runderfond, rundergehakt, spinazie, tomatenpuree, tomatensaus, ui, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit De kunst van het koken:

Champignons farcis - Gevulde champignons

Ingrediënten:
boter, broodkruim, champignonhoedjes, dragon, gruyère, lente-ui, madeira, olie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, sjalot, slagroom, ui en zout

Keuken:
Frans
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Kim MacLean - Tajine

Diner / lunch / voorgerecht uit Tajine:

Romige paddestoelen met gnocchi of pasta

Ingrediënten:
aardappelgnocchi, boter, madera, paddenstoel, parmezaanse kaas, pecorino romano, shiitake, sjalot, slagroom, tagliatelle, verse bieslook, verse peterselie, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Mediterraans / Italiaans
Soort:
pasta/noodles / tajine / vegetarisch / paddenstoelen
Een recept uit L. Martin - Het grote vegetarische kookboek

Recept uit Het grote vegetarische kookboek:

maïssoep

Ingrediënten:
aardappelen, bieslook, boter, groentebouillon, kaas, komijnzaad, look, maïskorrels, maïspuree, peterselie, room en ui

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Claudia Lenz, Claudia Bruckmann, Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Kooktechnieken

Diner / hoofdgerecht uit Kooktechnieken:

Cannelloni

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, champignons, ei, eidooier, gehakt, grano duro meel, knoflook, olie, paprikapoeder edelsusz, parmezaanse kaas, peper, peterselie, room, runderbouillon, spinazie, tomatenpuree, tomatensaus, ui, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Haal meer recepten op...