126 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelarboriorijstbasilicumbieslookbladpeterseliebleekselderijbloemboterbouilloncourgetteeikaasknoflookkruidenpeperrisottorijstsjalottijmtomaatuiwaterwitte wijnwortelzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Aude De Galard - Rijst & risotto

Basisrecept uit Rijst & risotto:

Hartige risotto met parmezaanse kaas

Ingrediënten:
arboriorijst, basilicum, bieslook, cayennepeper, Groentebouilonblokje, kerrie, ketoembar, kippenbouillonblokje, knoflook, komijn, koriander, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rucola, runderbouillonblokje, spinazieblaadjes, tuinkruidenbouillonblokje, ui, witte wijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Rijst en risotto:

Bruine risotto met paddestoelen en parmezaanse kaas

Ingrediënten:
bruine langkorrelrijst, eekhoorntjesbrood, groentebouillon, knoflook, olijfolie, paddestoelen, parmezaanse kaas, sjalot, verse peterselie, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Wittebonenpuree met kaas

Ingrediënten:
bonen, boter, fontina, goudse kaas, groentebouillon, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, witte boon en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
peulvruchten / vegetarisch
Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Knoflookpolenta

Ingrediënten:
aubergine, boter, droge witte wijn, groentebouillon, knoflook, margarine, olijfolie, parmezaanse kaas, polenta, pomodoritomaat, suiker en kruiden

Een recept uit Helga de Graaf en Natasja Oehlen - BioBudget

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit BioBudget:

Risotto met venkel en sinaasappel

Ingrediënten:
belegen geitenkaas, dragon, groentebouillon, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, risottorijst, sinaasappel, ui, venkel en witte wijn

Soort:
risotto / rijst / vegetarisch
Een recept uit Janneke Vreugdenhil - I love groente

Recept uit I love groente:

Risotto ai funghi

Ingrediënten:
bladpeterselie, bleekselderij, funghi porcini, paddestoel, groentebouillon, marsala, olijfolie, parmezaanse kaas, risottorijst, roomboter en sjalot

Soort:
groente
Een recept uit Janneke Vreugdenhil - I love groente

Recept uit I love groente:

Minestrone di mama

Ingrediënten:
basilicum, bladpeterselie, bleekselderij, doperwten, groentebouillon, kievitsbonen, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, passata, pasta, salie, savooiekool, tomatenpuree, ui en wortel

Soort:
groente
Een recept uit Janneke Vreugdenhil - I love groente

Recept uit I love groente:

Risotto met geblakerde prei

Ingrediënten:
bladpeterselie, boter, citroenschil, groentebouillon, noilly prat, olijfolie, parmezaanse kaas, prei, risottorijst en sjalot

Soort:
groente
Een recept uit Jamie Oliver - Thuis bij Jamie

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:

Wildragù met pappardelle

Ingrediënten:
bladpeterselie, bloem, boter, bouillon, extra vierge olijfolie, haas, hertenbout, knolraap, konijn, laurier, olijfolie, pappardelle, parmezaanse kaas, rode ui, rozemarijn, sinaasappel, tijm, witte wijn, wortel, zeezout en zwarte peper

Soort:
wild
Een recept uit  - Keet Smakelijk

Recept uit Keet Smakelijk:

Draken staarten

Ingrediënten:
bieslook, bladpeterselie, citroen, groene asperges, groentebouillon, kaas, olijfolie, risottorijst, roomboter, sjalotjes en witte wijn

Een recept uit Jamie Oliver - Kook met Jamie

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:

Risotto met paddenstoelen

Ingrediënten:
basisrecept voor risotto, bladpeterselie, bouillon, citroen, extra vierge olijfolie, knoflook, parmezaanse kaas, tijm, wilde paddenstoelen, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto / vegetarisch
Een recept uit Jamie Oliver - Kook met Jamie

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Kook met Jamie:

Gnocchi met paddenstoelen en salie

Ingrediënten:
bladpeterselie, boter, bospaddestoel, gnocchi, groentebouillon, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, rode spaanse peper, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Jamie Oliver - Kook met Jamie

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:

Gebrandschilderde 'open' lasagne met gebakken pompoen

Ingrediënten:
bladpeterselie, boter, extra vierge olijfolie, gedroogde rode spaanse peper, groentebouillon, kaneel, korianderzaad, muskuskalebas, olijfolie, parmezaanse kaas, pastadeeg, salie, venkelloof, venkelzaad, zeezout en zwarte peper

Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Boerensoep

Ingrediënten:
gedroogde paprika, kruiden, groentebouillon, koolrabi, macaroni, meiknol, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, peterselie, italiaanse pomodori in blik, rode kidneybonen, tomatenpuree, ui, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Spaghetti met gehaktsaus

Ingrediënten:
cayennepeper, kruiden, groentebouillon, knoflook, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, pomodori uit blik, rode wijn, runderbouillon, rundergehakt, spaghetti, tomatenketchup, ui, worcestershiresaus, zongedroogde tomatenpasta, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Spaghetti met gehaktballetjes

Ingrediënten:
ei, gedroogde rode chilipeper, groentebouillon, kristalsuiker, melk, olijfolie, parmezaanse kaas, passata, peterselie, rundergehakt, spaghetti, witbrood, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Veg!:

Risotto met babyworteltjes en tuinbonen

Ingrediënten:
babytuinbonen, babywortels, bladpeterselie, boter, droge witte wijn, extra vergine olijfolie, groentebouillon, harde geitenkaas, koolzaadolie, olijfolie, parmezaanse kaas, risottorijst, ui, zeezout en zwarte peper

Soort:
risotto / rijst / vegetarisch
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Lunch / avondmaal uit Veg!:

Soep van puy-linzen en spinazie

Ingrediënten:
babyspinazie, extra vierge-olijfolie, groentebouillon, harde geitenkaas, knoflook, koolzaadolie, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, puy-linzen, sjalot, tijm, tomaten, ui, wortel, zeezout en zwarte peper

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Veg!:

Speltotto met koolraap

Ingrediënten:
boter, groentebouillon, harde geitenkaas, knoflook, koolraap, koolzaadolie, nootmuskaat, olijfolie, parelgort, parelspelt, parmezaanse kaas, peterselie, ui, zout en zwarte peper

Soort:
pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur
Een recept uit Tessa Kiros - Ciao Bella

Recept uit Ciao Bella:

Pompoenrisotto

Ingrediënten:
boter, groentebouillon, olijfolie, pancetta, parmezaanse kaas, peperoncino, peterselie, pompoen, risottorijst, salie, ui en witte wijn

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto
Een recept uit Tessa Kiros - Ciao Bella

Recept uit Ciao Bella:

Groenterisotto

Ingrediënten:
artisjok, asperge, boter, citroen, courgette, doperwten, groentebouillon, munt, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, risottorijst, ui en witte wijn

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto
Haal meer recepten op...