Snack of tussendoortje uit Vol Smaak:
Empanada's met rundergehakt
- Ingrediënten:
- azijn, bakpoeder, bladpeterselie, bloem, chorizo, ei, knoflook, olijfolie, roomboter, roomkaas, rundergehakt, trostomaat, ui en zout
- Keuken:
- Zuid-Amerikaans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, basilicum, bladpeterselie, bleekselderij, bloem, ei, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, rode wijn, rundvlees, tijm, tomatenpuree, ui, vlees, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Snack of tussendoortje uit Vol Smaak:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turks kookboek:
Recept uit De herenkookclub:
Recept uit Turks kookboek:
Avondmaal uit Bespaar met Jamie:
Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Bonen!:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / hoofdgerecht uit Cajun koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Bijgerecht uit Groot handboek koken:
Recept uit Het ketodieet: de snelle recepten:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De complete keuken van Spanje:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Recept van Okoko recepten:
Recept van Okoko recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Turks kookboek:
Recept uit Istanbul:
Recept van Food en So Much More:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Eten in Italie:
Recept van I love food & wine:
Diner / hoofdgerecht uit Grieks koken: