Snack of tussendoortje uit Vol Smaak:
Empanada's met rundergehakt
- Ingrediënten:
- azijn, bakpoeder, bladpeterselie, bloem, chorizo, ei, knoflook, olijfolie, roomboter, roomkaas, rundergehakt, trostomaat, ui en zout
- Keuken:
- Zuid-Amerikaans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, ei, knoflook, kruiden, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, rode paprika, rundvlees, suiker, tijm, tomatenpuree, ui, vlees, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Snack of tussendoortje uit Vol Smaak:
Diner / voorgerecht uit Tartaar van het mes:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept van What's that smell:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Bereik je ideale gewicht !:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / hoofdgerecht uit Filippijnen:
Diner / hoofdgerecht uit Mediterrane Odyssee:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turks kookboek:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / hoofdgerecht uit Spice Wise:
Diner / voorgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept van Oh my foodness:
Recept uit Turks kookboek: