Snack of tussendoortje uit Vol Smaak:
Empanada's met rundergehakt
- Ingrediënten:
- azijn, bakpoeder, bladpeterselie, bloem, chorizo, ei, knoflook, olijfolie, roomboter, roomkaas, rundergehakt, trostomaat, ui en zout
- Keuken:
- Zuid-Amerikaans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bloem, boter, citroensap, ei, kaneel, knoflook, kruiden, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, rundvlees, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, vlees, water, wortel, zonnebloemolie, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Snack of tussendoortje uit Vol Smaak:
Diner / lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Recept van Oh my foodness:
Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Bonen!:
Recept uit Brindisa:
Recept uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / hoofdgerecht uit 101 ballen:
Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit Istanbul:
Recept uit Het groot fondue boek:
Diner / hoofdgerecht uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Recept van Onze Franse keuken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht uit Jeruzalem:
Bijgerecht uit De Joodse keuken:
Picknick / diner / lunch / buffet / avondmaal / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit Eten in Italie:
Recept uit Brindisa:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche: