Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Gefrituurde groente gepaneerd met bloem
- Ingrediënten:
- bloem, boter, citroen, groente, olijfolie, peterselie, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Internationaal
- Soort:
- vegetarisch / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, boter, citroen, citroensap, ei, eidooier, groente, knoflook, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, paneermeel, peper, prei, sjalot, slagroom, tijm, tomaat, ui, water, witte wijn, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit 1080 recepten:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Bijgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Bijgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:
Diner / voorgerecht uit Grieks koken:
Diner / lunch / italiaanse antipasti / vis-antipasti / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Groot handboek sauzen:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Bijgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Brindisa:
Recept uit Pannenkoeken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Junges Gemüse:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Picknick / diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Moro:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het grote, waanzinnige en heel bijzondere stamppotboek vol ontzettend plakkerige, handige en explosieve experimenten:
Recept uit Koken tussen Italiaanse vulkanen: