Recept uit Mediterrane Odyssee:
Oesters met een dressing van pernod, sjalot, dragon en olijflolie
- Ingrediënten:
- citroensap, dijonmosterd, donkere sojasaus, dragon, extra vierge olijfolie, oesters, pernod, peterselie en sjalot
- Keuken:
- Frans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | augurk, azijn, balsamicoazijn, basilicum, bieslook, bladpeterselie, boter, dijonmosterd, dille, ei, eidooier, groene kruiden, kervel, knoflook, kruiden, lente-ui, mayonaise, olie, olijfolie, peper, sjalot, ui, water, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Mediterrane Odyssee:
Recept uit Heston Blumenthal thuis:
Recept uit Koken voor elke dag:
Bijgerecht uit Nopi:
Bijgerecht / basisrecept uit Ingrediënten:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / hoofdgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit Wat je vér haalt is lekker:
Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Lunch / snack of tussendoortje uit Koken met Sylvia Witteman:
Recept van KeukenLiefde:
Recept uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Recept uit NAJAT:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit Dressings en marinades:
Diner / voorgerecht uit Van piepers tot pasta:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Picknick / lunch / buffet / bijgerecht uit Plenty more:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hapjes:
Diner / voorgerecht uit Neêrlands roem: