Recept uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Kruidensaus
- Ingrediënten:
- bloem, dieetmargarine, foelie, gedroogde kruiden, laurier, magere melk, nootmuskaat, peterselie, ui, verse gemengde kruiden, zout, zwarte peper en zwarte peperkorrels
- Soort:
- saus
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | blanke kippenbouillon, bleekselderij, boter, bouillon, champignons à blanc, citroensap, cognac, droge witte wijn, ei, eidooier, kip, knoflook, kruidnagel, laurierblad, melk, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, slagroom, tijm, ui, witte peper, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Lunch / snack of tussendoortje uit Home Made winter:
Diner / hoofdgerecht uit Brindisa:
Diner / hoofdgerecht uit Als kok in Frankrijk:
Snack of tussendoortje uit Koken met Sylvia Witteman:
Lunch / snack of tussendoortje uit Wereldbroodjes:
Tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het krokettenboek:
Diner / hoofdgerecht uit Als kok in Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Diner / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Diner / lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Het tapas boekje:
Recept uit Jamie's Italie:
Recept uit Mediterrane Odyssee:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit Jong a/d kook: