Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2011-12:
Bruine bonen ‘con ragù’ met peterselie-crème fraîche
- Ingrediënten:
- bruine bonen, crème fraîche en peterselie
- Soort:
- vlees / groenten, aardappels en peulvruchten
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bleekselderij, boter, citroen, citroensap, ei, groente, groentebouillon, knoflook, koriander, kruiden, olie, olijfolie, peper, rode ui, sperziebonen, tijm, tomaat, ui, water, witte bonen, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2011-12:
Recept uit delicious. magazine - 2011-12:
Diner / hoofdgerecht uit Luilekkerland:
Recept van Lovemyfood.nl:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Recept uit L'Art de la table:
Picknick / diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Plenty more:
Recept uit Kochen für zwei:
Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Nigella Express:
Recept uit Koude keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Margriet kookboek:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De complete keuken van Italie:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit De Spaanse keuken:
Recept van Okoko recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept uit delicious. magazine - 2016-03:
Bijgerecht uit delicious. magazine - 2016-03:
Recept uit Keet Smakelijk:
Diner / lunch uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Home made zomer:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / hoofdgerecht uit Balletjes:
Bijgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken: