22 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: azijnbieslookbladpeterseliebloemcitroensapdilledragoneiknoflookkomkommerkruidenmosterdolijfoliepeperradijsrode bietsjalottomaatuiwortelzout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit  - Oma's receptenboek

Picknick / diner / lunch / buffet / voorgerecht / lunchgerecht uit Oma's receptenboek:

Huzarensalade

Ingrediënten:
aardappel, augurk, azijn, ei, gaar vlees, mayonaise, peterselie, rode biet, ui en zure appel

Keuken:
Hollands
Soort:
salade / vlees
Een recept uit Patrick Caignau - Fast food

Diner / hoofdgerecht uit Fast food:

Fish and chips met tartaar

Ingrediënten:
augurk, bloem, ei, eierdooier, frietaardappel, kappertjes, mayonaise, olie, peterselie, pils, schelvisfilet en zilveruitjes

Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / voorgerecht uit De Spaanse keuken:

ensaladilla

Ingrediënten:
aardappel, augurk, citroensap, doperwten, gemalen zwarte peper, kappertjes, knoflook, mayonaise, rode paprika, spaanse ui, sperziebonen, verse peterselie, wortel, zout en zwarte olijven

Keuken:
Spaans
Soort:
salade / groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Vegeterranean:

Tartine degustazione

Ingrediënten:
00-meel, aardappel, augurk, bieslook, biet, bladpeterselie, boter, citroensap, extra vergine olijfolie, groene olijven, mayonaise, rode ui, romige geitenkaas, tabasco en yoghurt

Keuken:
Italiaans
Soort:
hartige hapjes / vegetarisch
Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Lunch / buffet uit Het kookboek van Tip Culinair:

Zalmsalade

Ingrediënten:
aardappel, champignon uit blik, dille, dragon, ei, friszure appel, biet, gerookte zalm, imitatiekaviaar, mayonaise, mierikswortelpasta, mosterd, peterselie, rode zalm uit blik, sjalot, zoetzure augurk en zure room

Soort:
salade
Een recept uit Sergio Vasquez - De verse Spaanse keuken

Diner / lunch / voorgerecht uit De verse Spaanse keuken:

Aardappelsalade met groenten ensaladilla rusa

Ingrediënten:
aardappel, augurk, bladpeterselie, citroensap, dijonmosterd, erwten, gevulde groene olijven, kappertjes, mayonaise light, rode paprika, sperziebonen, ui, versgemalen zwarte peper, wortel en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
salade / groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Een recept uit Mirjam Bakker-van Dam - Belgie

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Belgie:

Vlaamse visserssalade met haring

Ingrediënten:
bonenkruid, boterbonen, citroen, franse mosterd, mayonaise, peper, rode biet, sjalot, vastkokende aardappel, verse peterselie, zoetzure augurk, zout en zoute haring

Keuken:
Belgisch
Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Anne Zeevalk en New Horizonz - Jong a/d kook

Recept uit Jong a/d kook:

Duitse Kartoffelsalat

Ingrediënten:
aardappels, augurk, azijn, dille, eieren, bieslook, mayonaise, mosterd, bladpeterselie, radijsjes, spekjes, ui en 
zout en peper

Een recept uit

Recept van Okoko recepten:

Fish and chips met zelfgemaakte tartaarsaus

Ingrediënten:
augurk, bakpoeder, beslag, bier, bloem, dragon, eierdooiers, bloem, kappertjes, kruimige aardappelen, limoensap, mayonaise, mineraalwater, bladpeterselie, tartaarsaus, witvisfilet, yoghurt en zonnebloemolie

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Barbecue: patatas bravas

Ingrediënten:
aardappel, aardappelen, hamburgers, chilivlokken, gerookt paprikapoeder, groenten, aardappel, knoflook, komijnpoeder, mayonaise, olijfolie, passata, peterselie, wittewijnazijn, worstjes, zeezout en zout

Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel II

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:

Rauwe groenten - crudités

Ingrediënten:
azijn, dijonmosterd, ei, groenten, komkommer, mayonaise, olijfolie, radijs, rode biet, selderij, tomaat, verse basilicum, verse dragon, verse peterselie, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Europees
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Top 5: recepten met bleekselderij

Ingrediënten:
avocado, bleekselderij, boerenkool, bruine rijst, chili, eiwitten, grapefruit, groene appel, groenten, lente-ui, lever, mayonaise, noedels, paprika, peterselie, pinda, radijs, rozijnen, sinaasappel, tomaat, tonic, kruiden, vet, walnoten en witlof

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

De Duitse keuken

Ingrediënten:
anijs, augurk, azijn, beslag, bieslook, bonenkruid, brood, cake, deeg, dille, dragon, fruit, gefermenteerde melk, groenten, jam, jeneverbessen, kaneel, kardemom, karwijzaad, kerriepoeder, knoedels, komijn, komkommer, korianderzaad, kruiden, kruidnagels, laurierblad, lavas, marjolein, mayonaise, mosterdzaad, nootmuskaat, paprikapoeder, pasta, peper, peterselie, piment, rum, specerijen, strudel, suiker, tijm, vanille, vet, vlees, wei, zachte kaas, zuivel en zuring

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Gespot: 10 Toffe Vegan Producten

Ingrediënten:
azijn, balletjes, bonen, brood, broodje, burger, hamburgers, chili, chips, crackers, curry, eidooier, erwten, gember, groenten, haver, hummus, kikkererwtenmeel, kruiden, linzen, mayonaise, mayonaise, mosterdzaad, penne, pompoen, raapzaadolie, specerijen, suiker, toast, water, witte bonen, wortel, zonnebloemolie en zout