Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Gegratineerde kool met ui
- Ingrediënten:
- bloem, knoflook, kool, melk, olijfolie, peper, slagroom, ui en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vegetarisch / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bleekselderij, bloem, bloemkool, boter, broccoli, citroensap, courgette, ei, gehakt, groentebouillon, kaas, laurier, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, room, sojasaus, tijm, ui, water, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Bijgerecht / avondmaal uit Home Made winter:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Vegeterranean:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Lunch / bijgerecht / avondmaal uit Bespaar met Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:
Diner / hoofdgerecht uit Junges Gemüse:
Diner / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / voorgerecht uit Made in Italy:
Diner / hoofdgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / avondmaal uit Thuis bij Jamie:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Veg!:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Recept uit Alles over kool:
Recept van Food & Friends:
Recept uit Topkoks voor Thuiskoks 2: