171 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: basilicumbleekselderijbloembotereigroentebouillonkippenbouillonknoflookkruidenlauriernootmuskaatolieolijfolieparmezaanse kaaspeperpeterselieroomrozemarijnsjalotslagroomsuikerwaterwortelzeezoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Niki Segnit - De Smaakbijbel

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:

Uiensoep met tijm

Ingrediënten:
boter, groentebouillon, kippenbouillon, melk, olie, peper, tijm, ui en zout

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Quiche met ui

Ingrediënten:
boter, cayennepeper, ei, halfvolle room, hartig korstdeeg, melk, olijfolie, room, tijm, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Frans
Soort:
quiche / vegetarisch
Een recept uit Georgina Fuggle - 1 groente in de hoofdrol

Buffet / bijgerecht uit 1 groente in de hoofdrol:

Aardappel Gratin Met Gruyère En Tijm

Ingrediënten:
boter, gruyère, halfvolle melk, slagroom, tijm, knoflook, uien, vastkokende aardappelen, versgemalen zwarte peper en zout

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / crumble/gratin / aardappelgerecht / vegetarisch
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Rode poon met pompoen, zoete ui en gember

Ingrediënten:
flespompoen, gelatine, gember, honing, jeneverbessen, kervel, knoflook, melk, olijfolie, peper, rode poonfilets, rode ui, rozemarijn, slagroom, tijm, vogelmuur, wasabipoeder, zoete ui in zoutkorst en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
vis
Een recept uit Helga de Graaf en Natasja Oehlen - BioBudget

Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit BioBudget:

Uientaart

Ingrediënten:
bloem, gist, knoflook, melk, olijfolie, peper, rietsuiker, tijm, trostomaat, ui, water, zout en zwarte olijf

Soort:
quiche / vegetarisch
Een recept uit Sarit Packer en Itamar Srulovich - Honey & co

Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:

Kofta met rundvlees

Ingrediënten:
aubergine, bleekselderij, cannellinibonen, karwijzaad, kashkavalkaas, knoflook, melk, natriumbicarbonaat, olijfolie, peterselie, rode puntpaprika, rode ui, rode wijnazijn, rundergehakt, tijm, ui, witbrood, zout, zuiveringszout en zwarte peper

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
vlees
Een recept uit André Dominé - Culinaria Frankrijk

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:

Gevulde kool - choux farcis

Ingrediënten:
ei, ganzenvet, groene kool, knoflook, kruim van boerenbrood, laurierblad, melk, sjalot, snijbiet, tijm, ui, veldzuring, verse peterselie, peper, vet spek, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / vlees / groente
Een recept uit Jamie Oliver - Kook met Jamie

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:

Verrukkelijke pastei met lamsschenkel

Ingrediënten:
bladerdeeg, bleekselderij, bloem, lamsschenkel, meiraap, melk, olijfolie, prei, rode wijn, rozemarijn, tijm, tomatenpuree, ui, wortel, zeezout en zwarte peper

Soort:
vlees
Een recept uit Jamie Oliver, David Loftus en Sroop Sunar - Te gast bij Jamie

Lunch / avondmaal uit Te gast bij Jamie:

Shepherd's pie vs milkman's pie

Ingrediënten:
aardappel, bloem, boter, cheddar, citroen, goudse kaas, john smith's, kalfsgehakt, kastanjechampignons, kippenbouillonblokje, kookroom, laurier, melk, olijfolie, tijm, ui, witte peper, wortel en zout

Keuken:
Brits
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Ditte Isager en René Redzepi - Noma

Recept uit Noma:

Romige gerst en granen, tarwegras en truffel

Ingrediënten:
appel, appel-balsamicoazijn, bleekselderij, boekweitkorrels, druivenpitolie, eenkoornkorrels, emmertarwekorrels, gedroogde kamille, gedroogde levensboomkegeltjes, gedroogde verbena, gedroogd lievevrouwebedstro, gemalen gierst, gerstekorrels, haverkorrels, kamutkorrels, kippenbouillon, kippengelei, lijnzaad, melk, pompoenpitten, speltkorrels, tarwegras, tijm, truffelolie, truffels van gotland, ui, varkensbouillon, varkensribbetjes, västerbottenkaas, water en zout

Soort:
vlees
Een recept uit Ditte Isager en René Redzepi - Noma

Recept uit Noma:

Scheermesjes en peterselie, mierikswortel en mosselvocht

Ingrediënten:
agar-agar, citroensap, dille, droge witte wijn, druivenpitolie, gelatine, jonge spinazie, karnemelk, maïzena, melk, mierikswortel, mineraalwater, mosselen, peterselie, scheermesjes, sjalotjes, tijm, zout en zoutvlokken

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

Gehakt met eieren

Ingrediënten:
bloem, bouillon, champignon, ei, half-om-halfgehakt, melk, mosterd, oregano, oud brood, peper, soepgroenten, tijm, tomatenketchup, ui, verse peterselie, witte peper, zout en zure room

Keuken:
Europees
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Veg!:

Quiche met bietenblad (of snijbiet) en ricotta

Ingrediënten:
bietenloof, bloem, boter, ei, eidooier, knoflook, koolzaadolie, melk, olijfolie, ricotta, slagroom, snijbiet, tijm, ui, volle melk en zeezout

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / quiche / vegetarisch / groente
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:

Spinazie-tijmflapjes

Ingrediënten:
bloem, boter, citroen, ei, knoflook, koolzaadolie, melk, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, ricotta, spinazie, tijm, ui, zachte geitenkaas, zeezout, zout en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:

Gevulde kool - chou farci

Ingrediënten:
boter, bouquet garni, broodkruim, crépine, ei, kippenbouillon, knoflook, laurierblad, mager rundvlees, melk, olie, peper, quatre épices, savooiekool, sjalot, speklap, tijm, ui, varkensdarmnet, varkensschouder, verse bieslook, verse peterselie, verse tijm, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / groente
Haal meer recepten op...