104 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelbleekselderijbloemboterbouilloncitroensapeiknoflooknootmuskaatolieolijfolieparmezaanse kaaspeperpeterseliepreirijstslagroomspinazietijmtomatenpureeuiwaterwitte peperwortelzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

spekforellen

Ingrediënten:
boter, citroensap, forel, kippenbouillon, knoflook, melk, mon chou, ontbijtspek, rozemarijn, sjalot, verse dille, verse peterselie en zout

Soort:
vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit André Dominé - Culinaria Frankrijk

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:

Linzenvroutons en kikkerfricassée met ridderzwammen - croutes de lentilles vertes et fricassé de grenouilles aux mousserons

Ingrediënten:
bloem, boter, eiwit, gladde peterselie, kikkers, kippenbouillon, linzen, melk, pimpernel, ridderzwammen, rijstemeel, rookspek, sjalot, slagroom, tarwebloem, tomatenpuree, ui, peper, vleesjus, witte wijn, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
vlees / groenten, aardappels en peulvruchten
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Waterkerssoep

Ingrediënten:
groene selderij, kippenbouillon, melk, peper, prei, ui, vetstof, waterkers en zout

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Mikkel Karstad en Anders Schønneman - Spis

Recept uit Spis:

Gestoofde varkenswangen

Ingrediënten:
appelsap, boter, ciderazijn, citroensap, donker bier, grof zout, halfvolle melk, kippenbouillon, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, polenta, sjalot, sperziebonen, tijm, tuinkers, varkenswang, water, wortel, zeezout en zwarte bessen

Keuken:
Deens
Een recept uit  - Lamsvlees nieuwe stijl

Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:

In karnemelk gepocheerd lamsvlees

Ingrediënten:
boerenkarnemelk, cayennepeper, groene paprika, karwijzaad, kippenbouillon, lamsbout, lamslende, saffloerolie, ui, winterwortel, witte peper en zout

Soort:
stoofgerecht / lamsvlees
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:

Vichysoisse

Ingrediënten:
aardappel, boter, kippenbouillon, koffieroom, melk, prei, ui, verse peterselie en zout

Keuken:
Europees / Spaans
Soort:
soep/bouillon / gevogelte
Een recept uit  - Gezond koken gevogelte nieuwe stijl

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:

Met kip en maïs gevulde flensjes

Ingrediënten:
bloem, boter, dragon, eierdooier, eiwit, halfvolle melk, kipfilet, kippenbouillon, kurkuma, magere cottagecheese, maïskorrels, room, saffloerolie, sjalot, tijm, verse bieslook, verse kruizemunt, verse peterselie, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / pannenkoeken en flensjes / gevogelte
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Spruitjessoep

Ingrediënten:
aardappelen, kippenbouillon, knolselderij, kruidnagels, melk, peper, peterselie, spruitjes, ui, vetstof en zout

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Kipfilet met kruidenkaas

Ingrediënten:
gele paprika, kipfilets, kippenbouillon, kruidenkaas, maïszetmeel, melk, peper, ui, vetstof, witte wijn, wortelen en zout

Soort:
wild en gevogelte / gevogelte
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

hersenen in bechamel

Ingrediënten:
bloem, boter, citroensap, eierdooier, kippenbouillon, lamshersenen, melk, ui, verse peterselie, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Slasoep

Ingrediënten:
bloem, broodkorst, cayennepeper, kippenbouillon, kruidnagels, melk, muskaatnoot, peper, peperbolletjes, sla, uien, vetstof en zout

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:

Gekruid gerecht met kippenlevers - sambal goreng atie ajam

Ingrediënten:
arachideolie, bruine basterdsuiker, citroengras, citroensap, dunne kokosmelk, goela djawa, groentebouillon, kippenbouillon, kippenlever, knoflook, laos, melk, sambal oelek, sereh, ui en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
gevogelte / orgaanvlees
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:

gestoofde lever met spek

Ingrediënten:
bloem, boter, gemalen zwarte peper, kastanjechampignons, kippenbouillon, lever, melk, olijfolie, ontbijtspek, paprikapoeder, sojasaus, ui en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / voorgerecht uit Ingrediënten:

Corn chowder

Ingrediënten:
bosui, gerookte spekreepjes, kippenbouillon, kruimige aardappel, maïskorrels, maïzena, peper, slagroom, tomaat, ui, verse koriander, verse peterselie, volle melk en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit Niki Segnit - De Smaakbijbel

Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:

Chou farci

Ingrediënten:
bieslook, boter, bouquet garni, brood, ei, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, melk, peper, peterselie, quatre épices, rundersteak, savooiekool, sjalot, tijm, ui, varkensbuik, varkensschouder, wortel en zout

Keuken:
Frans
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Resten stoofvlees (tweede versie)

Ingrediënten:
bloem, boter, gaar stoofvlees, kappertjes, kippenbouillon, knoflook, laurierblad, melk, olijfolie, paneermeel, ui, witte-wijnazijn en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Haal meer recepten op...