Ontbijt / diner / nagerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Havermoutse pap met honing en fruit
- Ingrediënten:
- citroensap, havermout, honing, melk, noten, slagroom en suiker
- Keuken:
- Hollands
- Soort:
- fruit / gebak, koek, taart, pudding
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | amandelmeel, amandelschaafsel, bakpoeder, bloem, boter, citroen, citroenschil, ei, halfvolle melk, kaneel, karnemelk, knoflook, krenten, kristalsuiker, olijfolie, peper, raapzaadolie, slagroom, suiker, volle melk, zelfrijzend bakmeel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Ontbijt / diner / nagerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / nagerecht / dessert uit De Joodse keuken:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht / dessert uit De Joodse keuken:
Recept uit L'Art de la table:
Ontbijt uit Twaalf maanden lekker eten:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Honey & co:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Basisrecept uit Fresh en light:
Recept uit Yo Kids:
Diner / nagerecht uit Sous-vide thuis:
Picknick / diner / lunch / buffet / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / nagerecht uit De kunst van het moleculair koken:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht / bij de koffie uit Vruchtentaarten:
Brunch / diner / nagerecht uit Sweet:
Ontbijt / brunch / lunch / avondmaal uit Liever lokaal:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / nagerecht uit Hét bakboek!:
Diner / nagerecht uit Desserts nieuwe stijl:
Diner / nagerecht uit Desserts nieuwe stijl:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / nagerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Bij de koffie uit Het Grote Larousse Patisserieboek:
Diner / nagerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Ontbijt uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit De wilde kalender: