Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Aardappelpuree met ui, sjalot of knoflook
- Ingrediënten:
- boter, knoflook, kruimige aardappel, melk, sjalot, ui, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Internationaal
- Soort:
- aardappelgerecht / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bleekselderij, bloem, boter, ei, groentebouillon, laurier, nootmuskaat, olie, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, peterselie, room, slagroom, spinazie, tijm, tomatenpuree, volle melk, water, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Recept uit Koken voor elke dag:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Recept van Francesca Kookt!:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit BioBudget:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turquoise:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Recept uit Modernist Cuisine [4]:
Recept uit Catherine Quévremont - Recettes de Bretagne:
Diner / voorgerecht uit Catherine Quévremont - Recettes de Bretagne:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Recept uit Spis:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Spuntino:
Picknick / diner / lunch / buffet / voorgerecht / lunchgerecht uit Ingrediënten:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen: