Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Aardappelpuree met ui, sjalot of knoflook
- Ingrediënten:
- boter, knoflook, kruimige aardappel, melk, sjalot, ui, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Internationaal
- Soort:
- aardappelgerecht / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, basilicum, bloem, ei, groentebouillon, laurier, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, rundergehakt, sjalot, slagroom, spinazie, tijm, volle melk, water, witte peper, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Recept van Francesca Kookt!:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit BioBudget:
Recept uit De Urban Cook:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Spuntino:
Diner / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Veg!:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Veg!:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Casa Moro:
Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal uit Spuntino:
Recept uit Spis:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Cocina Nueva:
Diner / voorgerecht uit Moro Londen: