Recept uit Sous vide:
ln melk gepocheerde kalfslever
- Ingrediënten:
- bieslook, bleekselderij, kalfslever, laurier, melk, olijfolie, peperkorrels, peterseliesteeltjes, prei, room, sjalot, tijm en wortel
- Soort:
- sous-vide / orgaanvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bloem, boter, ei, groente, knoflook, knolselderij, olie, olijfolie, peterselie, prei, room, sjalot, specerijen, suiker, tijm, tomatenpuree, vlees, water, zout, zuivel, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Sous vide:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / lunch / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Crumbles en gratins:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Diner / voorgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Bonen!:
Bijgerecht uit Liever lokaal:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër: