Recept uit Sous vide:
ln melk gepocheerde kalfslever
- Ingrediënten:
- bieslook, bleekselderij, kalfslever, laurier, melk, olijfolie, peperkorrels, peterseliesteeltjes, prei, room, sjalot, tijm en wortel
- Soort:
- sous-vide / orgaanvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bloem, boter, ei, eidooier, groente, knoflook, nootmuskaat, olie, olijfolie, peterselie, prei, slagroom, suiker, tijm, tomatenpuree, ui, vlees, water, zout, zuivel, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Sous vide:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit La cuisine Charentaise:
Diner / hoofdgerecht uit Crumbles en gratins:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / voorgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / lunch / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Lunch / avondmaal uit Te gast bij Jamie:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Crumbles en gratins:
Recept uit Keukendagboek 2: