Drinken / aperitief uit Feestelijke hapjes & drankjes:
Auberginebrugnets met room en rauwe ham
- Ingrediënten:
- arachideolie, aubergines, bladpeterselie, bloem, ei, melk, olie, olijfolie, peper, rauwe ham, room en zout
- Soort:
- feestdagen
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bieslook, boter, citroensap, courgette, droge witte wijn, ei, eidooier, gist, halfvolle room, kalfsgehakt, knoflook, nootmuskaat, olie, parmezaanse kaas, peterselie, slagroom, suiker, tijm, ui, wortel, zout, zure room, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Drinken / aperitief uit Feestelijke hapjes & drankjes:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Lunch / bijgerecht uit BioBudget:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Spaans kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Ons bakboek:
Recept uit Ons bakboek:
Diner / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Ons bakboek:
Diner / hoofdgerecht uit Gemüse! :
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept van Betty's Kitchen:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 2 - Pasta: