Ontbijt / bij de koffie uit Oma's receptenboek:
Krentenmik
- Ingrediënten:
- basterdsuiker, bloem, gist, kaneel, krenten, melk, sukade, water en zout
- Keuken:
- Hollands
- Soort:
- brood en broodgerecht / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, bloem, boter, citroen, deeg, ei, eidooier, fruit, gist, kaneel, krenten, kristalsuiker, maïzena, noten, poedersuiker, room, slagroom, taart, taartbodem, volle melk, water, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Ontbijt / bij de koffie uit Oma's receptenboek:
Recept van Okoko recepten:
Bij de koffie uit Koken voor elke dag:
Snacks en tussendoortjes / snack of tussendoortje uit Allerhande kerstclassics 2012:
Diner / nagerecht / dessert uit De Joodse keuken:
Recept uit Home Sweet Home XMAS:
Recept uit De Dikke van Dam:
Diner / nagerecht / dessert uit Made in Italy:
Recept uit Ons bakboek:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Buffet / snack of tussendoortje / bij de koffie uit Brits bakboek:
Recept uit Mavis kookt:
Bij de koffie uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Italiaanse patisserie:
Recept uit De Dikke van Dam:
Ontbijt / bij de koffie uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Ontbijt / brunch / lunch / bij de koffie uit Liever lokaal:
Ontbijt / lunch / snack of tussendoortje uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Ontbijt / brunch / lunch / bijgerecht uit Brood:
Recept uit ‘tZaamenspraak tusschen een mevrouw, banketbakker en confiturier:
Ontbijt / brunch / buffet uit Zeeuwse pot:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / nagerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen: