78 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bakpoederbieslookbloembotereieidooiereiwitgelatinekaneelstokjekarnemelkknoflooknootmuskaatolijfoliepaneermeelpeperpeterseliepoedersuikersuikertomaatuivisvolle melkwaterzoutzuivel
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Mirjam Bakker-van Dam - AH eetboekenreeks 8 - Vegetarisch

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit AH eetboekenreeks 8 - Vegetarisch:

Crème brûlée van knolselderij

Ingrediënten:
citroensap, crème fraîche, eierdooier, groentebouillontablet, knolselderij, melk, peper, poedersuiker, verse selderij en zout

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / barbecue/grill / vegetarisch / groente
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Recept uit De Joodse keuken:

Konafa à la crème

Ingrediënten:
boter, citroensap, crème fraîche, kadaifideeg, melk, oranjebloesemwater, pistaches, rijstebloem, suiker en water

Keuken:
Midden-Oosten / Balkan / Sefardisch / Joods / Arabisch
Soort:
gebak/koek/taart/pudding / vegetarisch
Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Diner / nagerecht uit Vegeterranean:

Gelati

Ingrediënten:
aardbei, citroensap, drop, eidooier, fijne tafelsuiker, gemberwortel, melk, melkchocolade, room, suiker en witte wijn

Keuken:
Italiaans
Soort:
zoet / vegetarisch / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Diner / nagerecht uit Vegeterranean:

Gelati

Ingrediënten:
abrikoos, abrikozenpuree, amarettikoekjes, avocado, citroensap, fijne tafelsuiker, grand marnier, limoncello, melk, room en zoete gecondenseerde melk

Keuken:
Italiaans
Soort:
zoet / vegetarisch / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Janneke Vreugdenhil - Eten en zo

Diner / nagerecht uit Eten en zo:

Warm perentaartje met ahornijs

Ingrediënten:
ahornsiroop, citroensap, crème fraîche, ei, eidooier, handperen, hazelnoten, kardemompeulen, kristalsuiker, maïzena, roomboterbladerdeeg, vanillestokje en volle melk

Soort:
zoet / vegetarisch
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [4]

Recept uit Modernist Cuisine [4]:

Herbed Cheese Spread

Ingrediënten:
citroensap, dragon, johannesbroodpitmeel, knoflookconfit, kruidensmeerkaas, lambda® carrageen, peterselie, room, verse geitenkaas en volle melk

Soort:
kruiden
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [4]

Recept uit Modernist Cuisine [4]:

Asparagus Royale

Ingrediënten:
aspergepuree, boter, bruine kippenjus, citroensap, eekhoorntjesbroodolie, eidooier, eiwit, hazelnootolie, room, volle melk, zout en zwarte truffelconcentraat

Soort:
groente
Een recept uit Ditte Isager en René Redzepi - Noma

Recept uit Noma:

Wortels en karnemelk

Ingrediënten:
appel-balsamicoazijn, babyworteltjes, bloem, boekweit, citroensap, ei, eiwitten, gelatine, karnemelk, maltodextrine, moutpoeder, room, sinaasappelsap, sorbetstabilisator, suiker, suikersiroop, wei, wortelpuree, wortels, wortelsap, zoethoutpoeder en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Ontbijt / lunch uit De dikke vegetariër:

Roerei met kaas

Ingrediënten:
boter, citroensap, ei, havermelk, kaas, melk, notenmelk, olijfolie, rijstmelk, room, sojamelk, water, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Ontbijt / lunch uit De dikke vegetariër:

Roerei, basisrecept

Ingrediënten:
boter, citroensap, ei, havermelk, melk, notenmelk, olijfolie, rijstmelk, room, sojamelk, water, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin - Plenty

Ontbijt / brunch / diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:

Omeletten met snijbiet en saffraan

Ingrediënten:
citroensap, crème fraîche, ei, kruiden, knoflook, melk, peper, plantaardige olie, saffraan, snijbiet, vastkokende aardappel, water en zout

Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Bijgerecht / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Liever lokaal:

Aardappelcake met tuinbonendip

Ingrediënten:
aardappel, bakpoeder, bloem, citroensap, courgette, crème fraîche, ei, groentebouillon, kwark, melk, natriumbicarbonaat, olie, peper, tabasco, tuinbonen, worcestersaus, zelfrijzend bakmeel en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:

Kardoens met kaas - cardi ai formaggi

Ingrediënten:
bloem, boter, citroensap, emmentaler, fontina, kardoens, melk, olijfolie, parmezaanse kaas, room en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch / groente / kaas
Een recept uit Marie-Jose Maasen - Ons bakboek

Recept uit Ons bakboek:

Appeltaart

Ingrediënten:
amandelessence, appelen, boter, brokkeldeeg, citroensap, eieren, griessuiker, kaneel, melk en room

Haal meer recepten op...