Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit A propos bistro:
Baba met rum
- Ingrediënten:
- bakkersgist, bloem, boter, ei, honing, melk, rozijnen en rum
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | amandelschaafsel, amandelspijs, bloem, boter, citroenrasp, ei, eidooier, eiwit, fijne kristalsuiker, griessuiker, honing, kaneel, krenten, kristalsuiker, meel, oranjebloesemwater, patentbloem, patentbloem t45, poedersuiker, suiker, vanillesuiker, water, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit A propos bistro:
Bij de koffie uit Koken voor elke dag:
Recept uit Ons bakboek:
Recept uit Deutsche Küche:
Recept uit Deutsche Küche:
Recept uit Zalig zoet:
Recept uit Ons bakboek:
Ontbijt / bijgerecht uit Kookschool brood en banket:
Ontbijt / bij de koffie uit Kookschool brood en banket:
Ontbijt / lunch / snack of tussendoortje uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit A propos bistro:
Recept uit Kochen für zwei:
Bij de koffie uit Kookschool brood en banket:
Diner / nagerecht uit De banketbakker:
Ontbijt / diner / nagerecht / bij de koffie uit Elzas:
Ontbijt / brunch / bij de koffie uit Brits bakboek:
Diner / nagerecht uit De keuken van de pure smaak:
Diner / buffet / nagerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Ons bakboek:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit De complete keuken van Frankrijk:
Recept uit Zalig zoet:
Diner / nagerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Recept uit De banketbakker:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Culinaria Italia:
Snack of tussendoortje / bij de koffie uit Brits bakboek: