Snack of tussendoortje uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:
Frittelle di baccalà
- Ingrediënten:
- bieslook, bloem, ei, melk, olie, stokvis en zwarte peper
- Keuken:
- Italiaans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, basilicum, bleekselderij, boter, droge witte wijn, ei, eidooier, fijne kristalsuiker, geitenkaas, gekookte ham, kaas, knoflook, kruiden, oregano, parmezaanse kaas, peterselie, plantaardige olie, ui, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Snack of tussendoortje uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Spuntino:
Recept uit Pannenkoeken:
Picknick / ontbijt / brunch / lunch / buffet / snack of tussendoortje uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Pannenkoeken:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / snack of tussendoortje uit Rijksmuseum kookboek:
Snack / brunch / snack of tussendoortje uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:
Drinken / aperitief uit Feestelijke hapjes & drankjes:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Brindisa:
Recept uit Gesund Geniessen:
Picknick / ontbijt / brunch / lunch / buffet / snack of tussendoortje uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van Beproefd:
Recept van Beproefd:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Recept uit De pastabijbel:
Recept van Oh my foodness:
Recept van Francesca Kookt!:
Recept uit De pastabijbel: