Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Aardappelpuree met ui, sjalot of knoflook
- Ingrediënten:
- boter, knoflook, kruimige aardappel, melk, sjalot, ui, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Internationaal
- Soort:
- aardappelgerecht / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, bleekselderij, bloem, ei, gehakt, kaas, kruimige aardappel, laurier, nootmuskaat, olie, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, peterselie, tijm, tomatenpuree, ui, volle melk, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Noma:
Bijgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Portfolio:
Buffet / bijgerecht uit 1 groente in de hoofdrol:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / bijgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit 5 - Topkoks voor thuiskoks:
Bijgerecht uit 101 ballen:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Down to earth:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / bijgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Recept van Oh my foodness:
Diner / hoofdgerecht uit Nederland op z'n lekkerst:
Diner / hoofdgerecht uit Nederland op z'n lekkerst:
Bijgerecht uit De complete keuken van Italie:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / hoofdgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman: