Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Patrijzen met rozijnen gestoofd in melk
- Ingrediënten:
- bloem, cognac, melk, olijfolie, patrijs, peper, rozijnen, ui en zout
- Keuken:
- Spaans
- Soort:
- stoofgerecht / wild en gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, bakpoeder, basilicum, bieslook, boter, ei, kaas, knoflook, nootmuskaat, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peterselie, room, slagroom, suiker, tijm, tomatenpuree, ui, volle melk, water, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / hoofdgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van Betty's Kitchen:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit BioBudget:
Lunch / bijgerecht uit BioBudget:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht van Vier seizoenen koken met Gartine:
Bijgerecht uit Polpo:
Picknick / brunch / diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / bijgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal uit Spuntino:
Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal uit Spuntino:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Spuntino:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Spuntino:
Lunch / snack of tussendoortje uit Te gast bij Jamie:
Lunch / snack of tussendoortje uit Te gast bij Jamie:
Lunch / avondmaal uit Te gast bij Jamie:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Uit de oven van Van Boven:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Recept uit Vis en schaaldieren: