Recept uit De Urban Cook:
Portugese Varkensbuik Met Schelpen
- Ingrediënten:
- droge witte wijn, kippenbouillon, knoflook, laurier, melk, olijfolie, peterselie, sjalot, tijm, varkensbuik, venusschelpen en vermout
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bleekselderij, bloem, boter, bouillon, droge witte wijn, ei, kerriepoeder, knoflook, laurierblad, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, rode wijn, rundergehakt, tijm, tomatenpuree, volle melk, water, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De Urban Cook:
Lunch / snack of tussendoortje uit Jamie's comfort food:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal uit Spuntino:
Recept uit Koken voor elke dag:
Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal uit Spuntino:
Diner uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Diner / voorgerecht uit Bouillon:
Lunch / avondmaal uit Te gast bij Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht uit Verrassende groentegerechten:
Recept uit Koken voor elke dag:
Bijgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:
Diner / hoofdgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:
Diner / voorgerecht uit Literalicious:
Diner / buffet / avondmaal / hoofdgerecht uit Eten met z'n allen:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Koch!:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken: