Recept uit Sous vide:
ln melk gepocheerde kalfslever
- Ingrediënten:
- bieslook, bleekselderij, kalfslever, laurier, melk, olijfolie, peperkorrels, peterseliesteeltjes, prei, room, sjalot, tijm en wortel
- Soort:
- sous-vide / orgaanvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, citroen, ei, knoflook, kruidnagel, laurier, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, sjalot, slagroom, tijm, ui, volle melk, water, witte wijn, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Sous vide:
Diner / lunch / voorgerecht uit Home made:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Lunch / avondmaal uit Tomaten:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:
Bijgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Diner / hoofdgerecht uit Balletjes:
Diner / lunch / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Bijgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Moro Londen:
Picknick / diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Moro:
Bijgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Bijgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Moro:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Balletjes:
Recept uit Twaalf maanden lekker eten:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Bijgerecht uit Parade van pasta & pizza: