Recept uit Sous vide:
ln melk gepocheerde kalfslever
- Ingrediënten:
- bieslook, bleekselderij, kalfslever, laurier, melk, olijfolie, peperkorrels, peterseliesteeltjes, prei, room, sjalot, tijm en wortel
- Soort:
- sous-vide / orgaanvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, brood, ei, kippenbouillon, knoflook, kruidnagel, laurier, laurierblad, nootmuskaat, olijfolie, prei, room, sjalot, slagroom, tijm, ui, water, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Sous vide:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Diner / hoofdgerecht uit Crumbles en gratins:
Diner / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:
Recept van Miss Fromage:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Diner / voorgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Melk & dadels:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas: