Diner / voorgerecht uit Hoe dan?!:
Aspergesoep
- Ingrediënten:
- aspergekookvocht, asperges, bloem, melk, nootmuskaat, peper, peterselie en zout
- Soort:
- soep/bouillon / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bladpeterselie, bleekselderij, boter, citroensap, ei, eidooier, knoflook, laurier, olijfolie, oregano, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, room, rundergehakt, sjalot, tijm, ui, water, witte peper, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Hoe dan?!:
Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Lunch / bijgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Recept uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Bijgerecht uit Wat je vér haalt is lekker:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / drinken / aperitief uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / voorgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit Brindisa:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Luilekkerland:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Diner / voorgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Bijgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Bijgerecht / fondue / gourmet/steengrill/fondue uit Het groot fondue boek:
Diner / hoofdgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book: