52 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bloemboterbroodeiknoflookkruidenolijfolieoreganopaneermeelparmezaanse kaasroomspecerijensuikertijmtomaatuiwaterwitte peperzoutzuivelzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Broccolipuree met kaas

Ingrediënten:
asiago, boter, broccoli, cheddar, gruyère, melk, nootmuskaat, peterselie, room en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Bloemkoolpuree met kaas

Ingrediënten:
asiago, bloemkool, boter, cheddar, gruyère, melk, nootmuskaat, peterselie, room en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Getest: Mister Kitchen’s V-Burger paddenstoelen-kaas

Ingrediënten:
boon, brood, burger, hamburgers, cayennepeper, champignon, chiazaad, ciderazijn, curry, eieren, eiwitten, gedroogd eekhoorntjesbrood, gluten, granen, groenten, jam, kaas, knoflook, melk, miso, noten, oude kaas, paddenstoelen, palmolie, peterselie, peulvruchten, pijnboompitten, pindakaas, rijstmeel, selderij, specerijen, spelt, suiker, tarwebloem, tarwemeel, tijm, ui, vet, vlees, vleesvervanger, wortel, zaden, zeezout, zonnebloemolie en zwarte bonen

Een recept uit Adriaan Jaeggi en Floris Tilanus - Chez Adriaan

Recept uit Chez Adriaan:

Kastanjesoep

Ingrediënten:
kippenbouillon, melk, nootmuskaat, parmezaanse kaas, peper, peterselie, room, selderij, tamme kastanjes en zout

Soort:
soep/bouillon / gevogelte / vegetarisch
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Soep met pasta en gehaktballetjes

Ingrediënten:
ei, fidelini, geconcentreerde runderconsomme, knoflook, melk, nootmuskaat, parmezaanse kaas, peterselie, rundergehakt, witbrood, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Rijstsoufflé

Ingrediënten:
eieren, gemalen kaas, melk, nootmuskaat, peper, peterselie, rijst, rijstmeel, vetstof en zout

Soort:
garnituur / pasta, rijst, granen en deegwaren / rijst
Een recept uit  - Gemüse!

Recept uit Gemüse! :

Noedels met paddenstoelen

Ingrediënten:
bergkaas, ei, gedroogd eekhoorntjesbrood, groentebouillon, melk, nootmuskaat, peterselie, speltbroodjes, zout en zwarte peper

Keuken:
Duits
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Onno Kleyn en Charlotte Kleyn - Luilekkerland

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Luilekkerland:

Gevulde venkelknollen

Ingrediënten:
belegen edammer kaas, bloem, boter, ham, melk, nootmuskaat, peper, peterselie, venkelknollen en zout

Keuken:
Nederlands
Een recept uit  - Handboek voor de combinatie magnetron-oven

Diner / hoofdgerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:

Gevulde prei

Ingrediënten:
bloem, boter, champignons uit blik, droge witte wijn, ei, gekookte ham, goudse kaas, internationaal, melk, nootmuskaat, peterselie, prei, witte peper, zoete paprikapoeder en zout

Soort:
groente
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / drinken / aperitief uit Koken voor elke dag:

Kaasflapjes

Ingrediënten:
bloem, eieren, fetakaas, filodeegvellen, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, vetstof en zout

Soort:
hapjes
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:

Gehaktballetjes - mondeghili

Ingrediënten:
boter, broodkruim, eieren, half-om-halfgehakt, knoflook, melk, mortadella, nootmuskaat, oud brood, parmezaanse kaas, peper, salsicce, verse peterselie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / hoofdgerecht uit Koude keuken:

Kaasbrood uit Georgië

Ingrediënten:
bloem, boter, camembert, ei, eidooier, gist, jonge goudse kaas, kwark, melk, nootmuskaat, peterselie, schapenkaas, suiker, witte peper en zout

Keuken:
Georgisch
Soort:
hartige taarten, pasteien en pizza’s / vegetarisch
Een recept uit  - Gemüse!

Recept uit Gemüse! :

Kruidenlasagne met verse tomatensaus

Ingrediënten:
bernagie, bladspinazie, bloem, boter, brandnetel, groentebouillon, lasagnebladeren, lente-ui, melk, mozzarella, nootmuskaat, paardenbloemblad, parmezaanse kaas, peterselie, rucola, tomatenpuree, tomatensaus, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Toussie Salomonson - Het groot fondue boek

Bijgerecht / fondue / gourmet/steengrill/fondue uit Het groot fondue boek:

Gegratineerde champignons

Ingrediënten:
bloem, boter, champignons, citroensap, gruyère, melk, nootmuskaat, peper, peterselie, tijm, ui en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Gehaktballen met tomaten

Ingrediënten:
ei, extra vergine olijfolie, melk, nootmuskaat, paneermeel, parmezaanse kaas, peterselie, plantaardige olie, pruimtomaten in blik, rundergehakt, tomaten, ui, witbrood, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
rundvlees
Haal meer recepten op...