16 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelansjovisansjovis op zoutartisjokazijnbieslookbloembotercitroensapgele paprikagroene paprikakervelknoflookkomkommerkorianderlente-uipeperrode paprikarode wijnazijnsjalottomaatuizout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Merijn Tol en Mina Abouzahra - Proef! Oranjebloesem

Diner / lunch / voorgerecht uit Proef! Oranjebloesem:

Sardienkoekjes met kruidensla

Ingrediënten:
basilicum, bieslook, bloem, chilipoeder, dragon, ei, harissa, heek, kabeljauw, kervel, knoflook, komijn, koolvis, koriander, munt, olie, paneermeel, panko, paprikapoeder, peterselie, sardientjes, sjalot, tomaatsaffraandressing, venkelzaad en witvis

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Sieberen Meerema en O.L. De Vos - Harmonie Op Je Bord

Diner / voorgerecht uit Harmonie Op Je Bord:

Salade Niçoise met gebakken tonijn

Ingrediënten:
aardappelen, ansjovis, basilicum, haricots verts, koriander, kwarteleitjes, mosterd, olijfolie, olijven, parmezaanse kaas, peper, rode wijnazijn, sjalot, tomaat, tonijn, veldsla, zoete ui en zout

Keuken:
Frans
Soort:
salade / vis
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:

Ravioli met zeevruchten en bottarga

Ingrediënten:
basilicum, bleekselderij, bliktomaat, bloem, boter, bottarga, broodkruim, cognac, ei, knoflook, langoustine, laurier, mosselen, olijfolie, ui, venusschelp, witvisfilet en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit Eckart Witzigmann - Kochen für zwei

Diner / voorgerecht uit Kochen für zwei:

Tunfisch-Tatar auf Guacamole / Tonijntartaar op guacamole

Ingrediënten:
aziatische vinaigrette, basilicum, basilicumolie, chilipeper, enoki, gele paprika, gember, guacamole, kerriepoeder, knoflook, koriander, kwartelei, lente-ui, limoensap, olijfolie, peper, rode paprika, sojasaus, tomatensaus, tonijn, wasabimayonaise en zeezout

Soort:
vis
Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Diner / lunch / voorgerecht uit Frankrijk koken en reizen:

Salade Niçoise

Ingrediënten:
aardappel, ansjovisfilet in olie, citroen, ei, jonge ui, artisjok, knoflook, komkommer, kropsla, olijfolie, rode paprika, selderijstengel, sperziebonen, tomaat, tonijn in olie, verse basilicum, zout en zwarte olijven

Keuken:
Frans / Provençaals
Soort:
salade / vis
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / voorgerecht / tussengerecht uit Provence:

Gevulde tomaten uit Antibes - tomates farcies à l'antiboise

Ingrediënten:
ansjovis op zout, broodkruim, ei, grof zout, knoflook, olijfolie, peper, tomaat, ui, verse basilicum en zout

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / groente / vis
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Italia:

Gemengde salade - condijun

Ingrediënten:
ansjovis, azijn, ei, gele paprika, knoflook, komkommer, lente-ui, olijfolie, verse basilicum, vleestomaat, zout en zoute zwarte olijven

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / lunch / voorgerecht uit Provence:

Salade niçoise

Ingrediënten:
ansjovis op zout, baby-artisjok, citroensap, ei, groene paprika, jonge sjalot, knoflook, komkommer, lente-ui, olijfolie, tomaat, tuinbonen, verse basilicum, versgemalen zwarte peper, zout en zwarte olijven

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
salade / groente / vis
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Rustieke salade

Ingrediënten:
aardappel, ansjovisfilets, augurk, baby-uien, babyworteltjes, basilicum, cannellinibonen, ei, gekookte ham, knoflook, olijfolie, peper, bladpeterselie, wittewijnazijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit J. Goldstein - De Middellandse Zee, een culinaire reis

Diner / lunch / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:

Salade niçoise

Ingrediënten:
ansjovisfilet in olie, artisjok, ei, groene paprika, jonge tuinbonen, knoflook, komkommer, lente-ui, olijfolie, peper, rode wijnazijn, tomaat, tonijn uit blik, venkelknol, verse basilicum, zout en zwarte olijven

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
salade / vis
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / buffet / voorgerecht / italiaanse antipasti / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit De Zilveren Lepel:

Paprikatortino - tortino di peperoni

Ingrediënten:
aardappel, ansjovis op zout, boter, ei, gele paprika, groene paprika, majoraan, olijfolie, rode paprika, ui, verse basilicum, water en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vis