Diner / voorgerecht uit Gerookte lekkernijen:
Oefs en cocotte met gerookte vis
- Ingrediënten:
- boter, ei, gerookte vis, peper, peterselie, room en zeezout
- Soort:
- eieren, kaas en zuivel / vis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bechamelsaus, bieslook, bladerdeeg, bloem, cayennepeper, champignon, citroensap, crème fraîche, droge witte wijn, ei, gerookte zalm, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, prei, room, sjalot, spinazie, ui, witte wijn, zalm, zeezout, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Gerookte lekkernijen:
Diner / voorgerecht uit Gevulde deeghapjes:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Diner / voorgerecht uit JGV - A Life in 12 Recipes:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Diner / voorgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Spitsuurkoken - Gezond & Snel:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / lunchgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / lunchgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Vis uit Blik:
Diner / lunch / voorgerecht uit Home made zomer:
Diner / voorgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:
Brunch / diner / buffet / voorgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft: