36 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: augurkbieslookbloembotercayennepepercitroensapdroge witte wijneigerookte zalmkabeljauwfiletknoflookkomkommermelknootmuskaatolijfoliepeperpeterseliepreiroomsaffraansjalotslavisbouillonwitte wijnwortel
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Natacha Arnoult, M. Belin, S. Giacobetti en N. le Foll - Vis en schaaldieren

Diner / voorgerecht uit Vis en schaaldieren:

Frisse tartaar van zalm en groene appel

Ingrediënten:
avocado, citroensap, dragon, groene appel, grof zeezout, kervel, komkommer, lente ui, olijfolie, shisokiemen, slagroom, sojasaus, zalmmoten en zout

Soort:
carpaccio/tartaar / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Cecile Thijssen - Gerookte lekkernijen

Diner / voorgerecht uit Gerookte lekkernijen:

Gevulde avocado

Ingrediënten:
avocado, bieslook, citroensap, gerookte garnalen, gerookte zalm, mayonaise, peper, slagroom, tabasco, ui en zout

Soort:
schaal- en schelpdieren / vis
Een recept uit Bart van Olphen - Vis uit Blik

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Vis uit Blik:

Zalmspread met zuurdesembrood

Ingrediënten:
bosui, cayennepeper, citroensap, citroenzest, mayonaise, peper, slagroom, zalmfilet, zout en zuurdesembrood

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Gerookte forel met meloen

Ingrediënten:
forelfilet, komkommer, meloen, peper, slagroom, witte ui, wittewijnazijn, yoghurt en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Maroeska Metz - Hoe dan?!

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Hoe dan?!:

Visrolletjes

Ingrediënten:
citroenrasp, coquilles, garnalen, lente-ui, peper, peterselie, saffraan, scholfilet, slagroom, tongfilet, witte wijn en zout

Soort:
vis
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch!

Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Koch!:

Aardappelsoep met forel

Ingrediënten:
aardappelen, boter, gerookte forel, kruidenbouillon, groentebouillon, peper, slagroom, tuinkers, uien, wittewijnazijn en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit De kunst van het koken:

Mousseline de saumon - Zalmmousse

Ingrediënten:
boter, bouquet garni, cognac, droge witte wijn, gelatine, gelatinepoeder, lente-ui, madeira, nootmuskaat, peper, selderij, sjalot, slagroom, truffel, ui, visfond op basis van witte wijn, wortel, zalm, zalm uit blik en zout

Keuken:
Frans
Soort:
vis
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / buffet / voorgerecht / lunchgerecht uit De Zilveren Lepel:

Vissformatini met groente - sformato di trota salmonata

Ingrediënten:
aardappelmeel, bleekselderij, boter, b-tomaat, courgette, droge witte wijn, eierdooier, peper, prei, saffraan, slagroom, ui, verse bladpeterselie, viskoppen, wortel, worteltjes, zeeforelfilet en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / ei/omelet/frittata / groente / vis
Een recept uit Cecile Thijssen - Gerookte lekkernijen

Diner / voorgerecht uit Gerookte lekkernijen:

Soep van gerookte zalm

Ingrediënten:
bloem, boter, dille, gerookte zalm, gerookte zalmforel, komkommer, peper, room, sjalot, visbouillon en zout

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Diner / voorgerecht uit Koken voor elke dag:

Florentijns visschoteltje

Ingrediënten:
kerriepoeder, mosselen, pepers, room, sint-jakobsvruchten, sjalotje, spinazie, tongfilets, vetstof, visbouillon en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Konijn met tonijn - rotolo di coniglio con il tonno

Ingrediënten:
ansjovisfilet op olie, bloem, boter, citroensap, eierdooier, kerrie, olijfolie, peper, pistachenoten, rucola, sjalot, slagroom, tonijn op olie, uitgebeend konijn, vleesbouillon, witte truffelpasta, wittetruffelpasta, witte wijn, wittewijnazijn, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
wild / vis
Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:

Pastei van forel

Ingrediënten:
eiwit, forelfilet, gekruide mayonaise, groentecoulis, panade, peper, prei, ricard, room, sjalot, snoek, snoekbaars, spek, spinaziebladeren, tuinkers, venkelzaad, vincentsaus en zout

Keuken:
Frans / Belgisch
Soort:
pastei / vis
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit De Zilveren Lepel:

Heektaart - torta delicata de merluzzo agli champignon

Ingrediënten:
bechamelsaus, bloem, boter, boterdeeg, champignon, droge witte wijn, ei, gruyère, heekfilet, kabeljauwfilet, kruidnagel, peper, slagroom, ui, verse bladpeterselie, majoraan, verse tijm en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
quiche / vis
Haal meer recepten op...