353 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelansjovisfiletbasilicumbieslookbloembotercitroencitroensapdilleeiknoflooklaurierbladolieparmezaanse kaaspeterselierode uisjalottomaatuiwaterwitte wijnzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Cecile Thijssen - Gerookte lekkernijen

Diner / voorgerecht uit Gerookte lekkernijen:

Carpaccio van gerookte vis

Ingrediënten:
bieslook, citroen, gerookte forel, gerookte zalm, gerookte zalmforel, kappertjes, olie, peper, peterselie, witte wijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Jeruzalem

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Jeruzalem:

Gemarineerde zoetzure vis

Ingrediënten:
appelazijn, bloem, heilbot, kabeljauw, kerriepoeder, knoflook, koolvisfilet, korianderzaad, laurier, olijfolie, paprika, schelvis, suiker, tomaat, ui, witvis, zout en zwarte peper

Keuken:
Midden-Oosten / Israëlisch
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Jamie Oliver, David Loftus en Sroop Sunar - Te gast bij Jamie

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Te gast bij Jamie:

Rog met witte peper op verse muntdoperwtjes

Ingrediënten:
bloem, boter, citroen, doperwten, ei, koolzaadolie, lente-ui, munt, olijfolie, peper, rogvleugels, venkelzaad, witte peperkorrels en zout

Keuken:
Brits
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit J. Goldstein - De Middellandse Zee, een culinaire reis

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:

Vis in druivebladen - psari se ambelofilla

Ingrediënten:
baarsfilet, citroensap, ingemaakte druivenbladeren, kappertjes, krenten, olijfolie, olijven, oregano, peper, pijnboompitten, rougets, sardine, tomaat, tongfilet, verse tijm, zout en zwaardvisfilet

Keuken:
Mediterraans / Grieks
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / barbecue/grill / vis
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:

Carpaccio van vis - carpaccio di pesce

Ingrediënten:
cognac, knoflook, olijfolie, peper, verse bladpeterselie, verse tijm, zalmfilet, zout en zwaardvisfilet

Keuken:
Italiaans
Soort:
carpaccio/tartaar / vis
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Picknick / diner / lunch / buffet / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:

Rijstsalade met vis - riso in insalata di magro

Ingrediënten:
garnalen, gerookte zalm, kappertjes, langkorrelige rijst, Maïs uit blik, olijfolie, tonijn op olie, witte peper en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren / rijst
Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Diner / voorgerecht uit De flair van eenvoud:

Vissoep met rouille

Ingrediënten:
afsnijdsels van vis, baguette, bleekselderij, cayennepeper, droge witte wijn, witvis, gruyerekaas, harissa, knoflook, knoflookmayonaise, krab, laurier, olijfolie, passata, peper, peterselie, saffraan, sinaasappelschil, tijm, ui, venkel, visgraten en zeezout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Ramael Scully - Nopi

Diner / voorgerecht uit Nopi:

Zalmforel met bulgurtartaar, salsa van ingemaakte citroen en aardperenchips

Ingrediënten:
aardperen, bulgur, citroensap, gemalen piment, groene olijven, grof zeezout, ingemaakte citroenen, komijnzaad, korianderzaad, limoen, olijfolie, peterselie, rode chilipeper, sjalot, zalmfilet, zalmforel, zonnebloemolie en zwarte peper

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / couscous/bulgur/quinoa
Een recept uit Rianne Buis - AH eetboekenreeks 1 - Vis

Diner / voorgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:

Marlijncarpaccio

Ingrediënten:
balsamicoazijn, gerookte marlijn, kappertjes, olijfolie, peper, verse bieslook en zout

Keuken:
Europees / Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit P. Tryde en Sam & Sam Clark - Moro

Diner / voorgerecht uit Moro:

Vissoep met cognac - sopa de pescado

Ingrediënten:
cognac, gedroogde rode spaanse peper, knoflook, laurierblad, olijfolie, pruimtomaat, rode wijn, spaanse ui, verse bladpeterselie, visafval, visbouillon, wortel, zeezout, zoet gerookt paprikapoeder en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans / Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit P. Tryde en Sam & Sam Clark - Moro

Diner / voorgerecht uit Moro:

Mojama met spinazie, oregano en citroen

Ingrediënten:
citroensap, knoflook, majoraan, mojama, olijfolie, spinazie, oregano, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans / Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit P. Tryde en Sam & Sam Clark - Moro

Diner / voorgerecht uit Moro:

Mojama met piquillopepers en kapperappeltjes

Ingrediënten:
bladsla, citroen, dressing, kapperappeltjes, knoflook, mojama, olijfolie, piquillopepers, sherryazijn, verse bladpeterselie, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans / Spaans
Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Bart van Olphen - Vis uit Blik

Diner / voorgerecht uit Vis uit Blik:

Sardinetartaar met tomatencarpaccio

Ingrediënten:
basilicum, gele tomaat, groene tomaat, olijfolie, oranje tomaat, rode trostomaat, sardines, witte peper, zachte geitenkaas, zeezout, zongedroogde tomaat, zoute kappertjes en zwarte olijven

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Haal meer recepten op...