Recept uit De Joodse keuken:
Hashwa voor ovenschotel met komijn en cayennepeper
- Ingrediënten:
- cayennepeper, kalfsgehakt, komijn, lamsgehakt, peper, pijnboompitten, ui, zonnebloemolie en zout
- Keuken:
- Syrisch / Sefardisch / Joods
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | boter, chilipeper, citroen, citroensap, gember, kaneel, knoflook, kokosmelk, komijnzaad, koriander, korianderzaad, kurkuma, olie, olijfolie, paprikapoeder, peper, rode chilipeper, rode ui, suiker, tomaat, tomatenpuree, ui, water, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit delicious. magazine - 2010-01:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2010-01:
Lunch / bijgerecht uit Home made:
Recept uit De Smaakbijbel:
Diner / lunch / voorgerecht uit Het Hummus kookboek:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Casa Moro:
Snack of tussendoortje uit 101 ballen:
Picknick / lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Jeruzalem:
Recept van Talk Nomz To Me:
Recept uit Simpel:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Vegalicious:
Diner / hoofdgerecht uit De echte Chinese keuken thuis:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Mediterrane Odyssee:
Recept uit Brouw het zelf:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Het barbecueboek (Vooral voor mannen):
Recept uit delicious. magazine - 2014-01:
Basisrecept uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Bijgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:
Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2009-05:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2011-13:
Bijgerecht uit delicious. magazine - 2016-01:
Recept van De Hippe Vegetarier: