Recept uit 101 ballen:
Saus bij Chinese leeuwenkoppen
- Ingrediënten:
- gedroogde shii-takes, groentebouillon, lente-ui, lichte sojasaus, maïzena, paksoi, sesamolie, water en zwarte peper
- Keuken:
- Chinees
- Soort:
- vegan / saus
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | boter, broccoli, ei, fruit, gember, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, lichte sojasaus, olie, olijfolie, peper, sesamolie, sojasaus, spinazie, tijm, tofu, ui, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit 101 ballen:
Recept uit Modernist Cuisine [4]:
Recept uit De Shanghai-keuken:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Lunch / avondmaal uit Veggie in 30 minuten:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Ingrediënten:
Recept van Jenny Alvares:
Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht uit Zuur:
Recept uit De Shanghai-keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:
Recept uit Sous vide:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Drinken / aperitief uit Feestelijke hapjes & drankjes:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Tough Cookie:
Recept uit Stadskookboek Rotterdam:
Diner / hoofdgerecht uit Wild:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken: