Qing cai chao nian gao - Geroerbakte rijstcake met roerei en gedroogde garnalen

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 250 in De Shanghai-keuken .

Keuken:
Chinees / Shanghai
Soort:
rijst / schaal- en schelpdieren

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Zha cai qing cai tang - Paksoybouillon met tafelzuur

Een recept uit Fuchsia Dunlop - De Shanghai-keuken

Su shao'e - Boeddhistische "gebraden gans"

Een recept uit Fuchsia Dunlop - De Shanghai-keuken

Soep van ingelegde groente en fijngesneden varkensvlees

Een recept uit Fuchsia Dunlop - De Shanghai-keuken

Lao shang xun yu - "Gerookte" vis uit Shanghai

Een recept uit Fuchsia Dunlop - De Shanghai-keuken