Recept uit Het Franse bakboek:
Pain de mie au yaourt
- Ingrediënten:
- eieren, bloem, boter, gedroogde gist, honing, water, tafelzout en yoghurt
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- gebak/koek/taart/pudding
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakkersgist, biet, citroensap, ei, eidooier, eiwit, fijn zout, gedroogde gist, kaneel, koffie, kristalsuiker, mascarpone, meel, melk, patentbloem, poedersuiker, pure chocolade, rum, suiker, vloeibare honing, water, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Het Franse bakboek:
Brunch / lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Home made:
Recept uit Bakboek:
Ontbijt uit Culinaria U.S.A.:
Snack of tussendoortje / bij de koffie / snack en tussendoortje uit Liever lokaal:
Ontbijt / diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Jamie's Amerika:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Snack of tussendoortje uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Ontbijt / diner / lunch / nagerecht / lunchgerecht uit Arabia:
Recept uit Hét bakboek!:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Home Made winter:
Bij de koffie uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Recept uit Zalig zoet:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Bij de koffie uit Minimania:
Diner / nagerecht uit The big green egg book:
Diner / nagerecht uit Elzas:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit A propos bistro:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit Elzas:
Bij de koffie uit Het Grote Larousse Patisserieboek: