Recept uit De Urban Cook:
Borlottibonen Met Houtige Kruiden & Olijfolie
- Ingrediënten:
- bleekselderij, borlottibonen, groentebouillon, knoflook, olijfolie, oregano, rozemarijn, tijm, ui en wortel
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, basilicum, bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, courgette, groentebouillon, knoflook, laurier, laurierblad, olie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, rode wijn, rozemarijn, sjalot, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De Urban Cook:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Feestelijk tafelen:
Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Twaalf:
Recept uit De Dikke van Dam:
Diner / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Buffet / bijgerecht uit Green salads:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Recept uit Gemüse! :
Bijgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Bijgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept uit Turkse kookkunst:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit Koken met kruiden:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit The big green egg book:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit De Marokkaanse keuken:
Bijgerecht / mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Crumbles en gratins:
Bijgerecht uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken: