Recept uit Margriet kookboek:
Kalfslever met citroen
- Ingrediënten:
- boter, citroensap, kalfslever, margarine, peterselie en ui
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, aubergine, augurk, azijn, bleekselderij, bloem, boter, citroen, kalfsvlees, knoflook, komkommer, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, suiker, tomaat, ui, vlees, water, wortel, zonnebloemolie, zout, zout en peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Margriet kookboek:
Recept uit de snelle keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Mijn Franse keuken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Recept uit Koude keuken:
Recept uit Melk & dadels:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Snack of tussendoortje uit Koude keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Recept uit Koude keuken:
Recept van Onze Franse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit de snelle keuken:
Recept uit Keukendagboek 2:
Traktatie uit Rijksmuseum kookboek:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Lunch / buffet / bijgerecht uit Indonesie: